Logo Online Design

Vrijblijvend Gesprek →

Klant

Dries De Roover

Categorie

Stap voorwaarts in digitale gezondheid: de dynamische website voor podoloog Dries De Roover

Dries De Roover zocht een manier om zijn gespecialiseerde podologiepraktijk toegankelijker en informatiever te maken. Met behulp van een volledig dynamische WordPress-website hebben we een online platform gebouwd dat niet alleen informatief maar ook interactief is.
Online Design Podoloog Dries De Roover Website

                Noden

Zelfbeheer met Flexibiliteit

De zelfstandige natuur van de praktijk van Dries vroeg om een website die hij eenvoudig zelf kon onderhouden. De flexibele back-end die we ontwikkelden maakt het voor hem mogelijk om zelfstandig behandelingen, aandoeningen en nieuwsberichten toe te voegen of aan te passen.

Online Design Realisatie Podoloog Dries De Roover 3
Online Design Podoloog Dries De Roover Mobiele Website

                Onze oplossing

Interactiviteit en Klantbetrokkenheid

De website biedt meer dan alleen informatie; het is ook een interactief portaal. Klanten kunnen hun klachten invoeren en krijgen direct relevante oplossingen te zien. Door een dynamische, interactieve en zelfbeheersbare website te bieden, hebben we niet alleen het leven van Dries vergemakkelijkt maar ook gezorgd voor een toename van potentiële klanten.

                Woord van de klant ⭐⭐⭐⭐⭐

Zeer tevreden van het eindresultaat. Na een intake gesprek begrepen Jenten en team direct welke stijl van website ik wou. Naast oog voor design dachten ze ook kritisch na over de functionaliteit en wisten ze zich te verplaatsen in de eindgebruiker. Ook nadat het project afgerond was bleven ze ter beschikking en service op maat verlenen.