Logo Online Design

Vrijblijvend Gesprek →

Klant

h2O-construct

Categorie

  Website Transformatie voor H2O-Construct: Elegantie en Functionaliteit

  H2O-Construct, met roots in Roeselare en gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van energiezuinige zwembaden en zwemvijvers sinds 2005, streefde naar een krachtige online aanwezigheid. Ontdek hoe wij hun expertise hebben getransformeerd in een digitale showcase die zowel de essentie van hun vakmanschap vangt als potentiële klanten aantrekt.

                  De uitdaging

  Moderniseer zonder de essentie te verliezen

  In een wereld waar online aanwezigheid beslist over succes, stond H2O-Construct voor de uitdaging om hun unieke aanbod en vakmanschap effectief online te presenteren. Hun behoefte aan een sterke digitale strategie was duidelijk: een weg banen door de digitale jungle om op te vallen en hun doelgroep effectief te bereiken.

  Zwembad Afwerkings detail en blau water

                  Onze oplossing

  1. Content creatie en social media revolutie

  De eerste fase was gericht op het opbouwen van een sterke social media aanwezigheid. Onze partner in video & fotografie Views Video Marketing leverde hier excellent werk. Door het ontwikkelen en regelmatig posten van hoogwaardige foto- en videocontent op platforms zoals Facebook, Instagram, en LinkedIn, creëerden we een betrouwbare en aantrekkelijke online identiteit voor H2O-Construct. Dit initiatief legde de basis voor interactie met de doelgroep en benadrukte hun commitment aan kwaliteit en innovatie.

                  Onze oplossing

  2. Een webdesign makeover

  De tweede fase was cruciaal: een totale vernieuwing van de H2O-Construct website. Met een verouderde site die hun expertise niet weerspiegelde, was een complete makeover noodzakelijk. We ontwikkelden een gebruiksvriendelijke, visueel aantrekkelijke website die niet alleen hun portfolio van ecologische zwembaden en zwemvijvers toont maar ook is geoptimaliseerd voor conversie, waardoor bezoekers moeiteloos de weg vinden naar contact en offerteaanvragen.

  Website H2O construct
  Zwembad in stadstuin
  Zwemvijver waterval met gefilterd water

                  Onze oplossing

  3. Maximale online zichtbaarheid

  Om de vernieuwde online identiteit van H2O-Construct compleet te maken, verhoogden we hun zichtbaarheid door gerichte advertentiecampagnes op Google en Meta (Facebook & Instagram). Deze strategische zet genereerde niet alleen kwalitatieve leads maar verhoogde ook de naamsbekendheid binnen de beoogde regio’s. De synergie tussen aantrekkelijke content en gerichte advertenties leidde tot een aanzienlijke stijging in websitebezoekers en conversies, waarmee de online aanwezigheid van H2O-Construct stevig werd gevestigd.