Logo Online Design

Vrijblijvend Gesprek →

Klant

Koffiebar Adriaan

Categorie

Een Frisse Mok Digitale Koffie: Onze Web- en Mediacontent Creatie voor Adriaan

In het pittoreske hart van Brugge bevindt zich Koffiebar Adriaan, een bastion van gezelligheid en kwaliteitskoffie. De nieuwe eigenaren wilden een nieuwe online branding die zowel de jongere generatie als de traditionele koffieliefhebbers aantrekt. Ons antwoord? Een verjongde website, boeiende content en krachtige sociale media aanwezigheid.

                De uitdaging

Moderniseer zonder de essentie te verliezen

Bij de overname van Koffiebar Adriaan was het duidelijk: het traditionele en het moderne moesten hand in hand gaan. De vraag was hoe je een historische koffiebar relevant maakt voor de digitale generatie zonder zijn oorsprong te verloochenen. We hebben deze uitdaging aangegrepen met een mix van video, foto en strategische website design.

Online Design CoffeebarAdriaan Gevel logo
Online Design Content Creatie Video Foto shoot 1

                Onze oplossing

Een website die zowel charmeert als presteert

Onze samenwerking met Koffiebar Adriaan heeft geleid tot een website die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook uitstekend presteert in zoekresultaten. Door het integreren van op maat gemaakte foto’s en een boeiende video, hebben we een online ervaring gecreëerd die de sfeer van Adriaan perfect weerspiegelt. De toevoeging van een geschenkkaartsysteem bood een innovatieve manier voor klantenbinding en groei.