Logo Online Design

Vrijblijvend Gesprek →

Klant

Bon Annette

Lunchtijd optimalisatie: Bereik en video branding van Bon Annette

Op zoek naar de perfecte lunchplek in Torhout? Bon Annette combineert de charme van een prachtig interieur met de smaak van heerlijke gerechten. We werkten samen om hun merk prominent in de kijker te zetten, vooral tijdens de essentiële lunchuren. Door in te zetten op digitale content en slimme advertentiestrategieën, hebben we hun online aanwezigheid versterkt.

                De uitdaging

De go-to lunchplek Worden

Het centrale thema van onze samenwerking met Bon Annette was om hun merk te versterken in Torhout. Ze wilden dat wanneer mensen dachten aan een snelle, smaakvolle lunch, Bon Annette de eerste keus was. We zagen het potentieel van hun online bestelmodule en zetten een campagne op waarbij we gebruik maakten van visuele content en doelgerichte advertentietiming.

                Onze oplossing

Instagram Reels: Innovatieve content voor maximale engagement

Door in te spelen op de behoeften van hun doelgroep op cruciale momenten, zoals de lunchpauze, hebben we een campagne gecreëerd die zowel relevant als impactvol is. Het gebruik van innovatieve tools zoals Instagram Reels, in combinatie met onze strategische advertenties, heeft Bon Annette niet alleen geholpen met het vergroten van hun klantenbestand maar ook met het vestigen van hun merk in de digitale wereld.