Coffeebar Adriaan


Website & Media content


Ter gelegenheid van de overname van Coffeebar Adriaan te Brugge bouwden we een nieuwe gebruiksvriendelijke website. De sfeer en huisstijl van Coffeebar Adriaan werd doorgetrokken in het visueel verhaal.

Niet enkel de website, maar ook de zichtbaarheid in zoekmachines werden geoptimaliseerd. Zo streven wij met Coffeebar Adriaan naar de #1 plaats op Google. Zoekt u maar even naar “Coffeebar in Brugge”. 🚀

Tot op vandaag verzorgt Online Design de sociale media van Coffeebar Adriaan. Door te adverteren naar het geschikte doelpubliek kunnen we het bereik laten groeien.

Humanity runs on coffee.

“Adriaan, het Brugse Grand Café waar iedereen zich thuis voelt”

Wie in Brugge de lekkerste koffie zoekt, stapt zeker ooit bij Adriaan binnen. In het neoclassisistisch voormalig bankgebouw uit 1832 herken je de grandeur van de Parijse en Weense Grand Cafés. Marie ontvangt je met elegantie in een warm interieur met de prachtige vitrinekast vol koffieattributen als blikvanger.

Want koffie, dáár draait het om bij Adriaan. Alles begint bij de bonen en blends die de Kortrijkse familie Deprez (Viva Sara) zorgvuldig voor ons selecteren. Met liefde, heet water en artisanale kennis van zaken puren onze barista’s daaruit de heerlijkste koffie, die daarna stijlvol aan tafel binnen of op ons terras wordt geserveerd. Bij Adriaan is koffiedrinken altijd een belevenis.